Zâmbet pentru copii!

Imaginați-vă pentru un moment că sunteți mici. Că sunteți mici într-o lume mare și ciudată și sunteți asaltați, în fiecare clipă, de senzații, zgomote și persoane care vor ceva de la voi însă nu puteți să înțelegeți. Imaginați-vă că tot tumultul care vă înconjoară vă atacă, vă rupe liniștea și sufletul. Probabil că ați plânge, ați reacționa, pentru că, nu-i așa, trebuie să vă apărați de ceea ce nu înțelegeți…

Pentru a depăși aceste spaime, pentru a vă împrieteni cu lumea, ați avea nevoie de sprijin și susținere!

Asociatia Betania oferă un astfel de ajutor la Centrul Delfinul pentru copii cu autism, Bacau. Specialiștii organizației au dezvoltat programe de terapie care îi ajută pe cei mici să acționeze și să reacționeze, să își găsească locul lor alături de familii, colegi și prieteni.

Terapia pentru copiii cu tulburări din spectrul autist (TSA) este de durată, necesită o enormă implicare și o serie de costuri care sunt deseori peste nivelul de venit al părinților.

Participând la proiectul caritabil “Zâmbet pentru copii!”, oamenii cu suflet mare pot contribui la susținerea cheltuielilor necesare pentru terapia unor micuți cu TSA care provin din familii lipsite de resurse financiare, precum si la dotarea corespunzătoare a spațiilor dedicate acestor copii.

Fii alături de copii iar noi îţi oferim un Concert Magic, organizat vineri, 24 Septembrie, de la ora 18:30, la Teatrul de Vara Radu Beligan din Bacău. Accesul la concert se face doar pe baza de invitație.

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa susțină aceasta cauza si fac dovada donării a minim 100 lei pot intra in posesia invitației/invitațiilor de la:

– Asociatia Betania – str. Nordului 19 bis. Telefon 0234.586.002

– Simba Invest – str. Republicii 193. Telefon 0372.732.114

Donațiile se fac in cont RO08 BACX 0000 0030 0916 2012, deschis la UniCredit Bank Bacău. Beneficiar: Asociația Betania Bacău.

Împreună putem să rescriem povestea unor vieți!

Vă așteptăm alături de noi!

MULTUMIM!! ❤️❤️❤️

Persoana de contact: Ancuța Maxim

E-mail: office@asociatiabetania.ro / Tel: 0753 767 355

link eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *