Sănătatea, o prioritate

Asociaţia Betania a primit, încă de la începutul activităţii sale, solicitari de a sprijini şi de a investi în sistemul sanitar. În cadrul investiţiilor în sănătate, avem 4 tipuri de proiecte pe care le vom enumera în continuare, proiecte de care suntem foarte încântaţi, mai ales că şi în prezent, atât pacienţii, cât şi personalul medical ce îşi desfăşoară activitatea în unităţile medicale în care am investit, găsesc aceleaşi condiţii substantial îmbunătăţite:

a).renovări de dispensare medicale rurale şi construirea de dispensare medicale rurale cu voluntari olandezi;
b). renovări şi dotări de secţii din spitalele judeţului Bacău;
c). donaţii de materiale sanitare şi dispozitive medicale;
d). ajutoare financiare de urgenţă acordate diferitelor persoane fizice, în vederea efectuării de operaţii sau tratamente medicale.

Asociaţia Betania a investit, încă de la începutul activităţii sale, în proiectele de sprijinire a sistemului sanitar, încercând ca sumele alocate acestor proiecte să fie în folosul unui număr cât mai mare de beneficiari.

Informatii detailiate despre Investiţii în sănătate: Click aici