Proiect comun la Vultureni

În curând, comuna Vultureni va avea un centru de documentare, informare și activități de tip after-school modern. Acest lucru a devenit posibil în urma încheierii unui parteneriat între Terre des Hommes (Elveția), Asociația Betania (Olanda-România) și autoritățile locale din Vultureni.

Reprezentanții  Terre des Hommes și-au asumat alocarea a 20.000 dolari în vederea reabilitării și modernizării unei clădiri aflate în curtea școlii din Vultureni. În paralel, Asociația Betania alături de partenerii tradiționali de la Fundația „WerkgroepOost Europa- NieuwVennep” (SWOENV) va gestiona toate lucrările necesare pentru renovare și va asigura diferența de finanțare pentru finalizarea proiectului. Deja un prim grup de voluntari ai SWOENV din Olanda s-a ocupat de instalația electrică și de lucrările de interior, iar o nouă echipă, așteptată mâine, va duce mai departe lucrările.

Un parteneriat de suflet, dedicat sufletelor celor mici din Vultureni. Vă vom ține la curent cu derularea proiectului!

Trimiteti un comentariu, va multumim!