Programul burselor școlare Betania continuă și pentru anul 2018-2019

Astăzi la sediul Asociației Betania a avut loc o întâlnire cu tinerii beneficiari ai programului de burse școlare, fondurile necesare fiind asigurate prin inițiativa Talentino, coordonată  de Fundația Speranța din Rotterdam. Cu acest prilej, 10 copii și adolescenți au primit sume de bani în vederea achiziționării de manuale și rechizite pentru anul școlar care bate la ușă. Alexandra Tătaru, Costina Tătaru, Ionela Tamaș, Alexandru Andronic, Estera Roșca, Leonard Dumitru, Ioana-Alexandra Munteanu, Anastasia Liescu, Crina Arghire, Rebeca Dumbravă au discutat cu președintele Asociației Betania, André Muit și cu coordonatorul proiectului social, Ciprian Tomiță. Așa am aflat că viitorul este bine conturat pentru majoritatea bursierilor Betaniei. Farmaciști, informaticieni, ospătari, hair-stiliști, avocați… plus micuța Anastasia, care vrea să devină medic, pentru a-și putea ajuta mama care suferă de parapareză spastică. Având în vedere hotărârea și dorința de a învăța, cu siguranță aceste speranțe vor deveni realitate!

Mult succes tuturor în noul an școlar!

Trimiteti un comentariu, va multumim!

O mare multumire pentru:

evw holding