Oaspeți dragi la Centrul Delfinul pentru copii cu autism

Tuturor copiilor le place să experimenteze lucruri noi, locuri noi și să își facă prieteni noi. 2 Aprilie marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, dar cum autismul nu ține doar o zi ne-am dorit să împărtășim câte puțin din ceea ce înseamnă activitatea din centrul nostru cu cât mai multe persoane, pe parcursul mai multor zile.

În perioada 11 – 13 aprilie i-am invitat pe copiii de la Școala Incluzivă nr.1 Bacău, Grădinița nr.31 Bacău și Grădinița “Bambi” Bacău  împreună cu părinții și cadrele didactice să experimenteze alături de noi secretele atelierelor organizate în cadrul centrului: Arts & Crafts, Camera Senzorială, Camera Lego, Trasee și Obstacole și Camera de explorat/experimente. Experiențele avute împreună au fost de-a dreptul minunate, iar relaționarea dintre oaspeți și gazde a demonstrat că nu există granițe, nu există obstacole care nu pot fi depășite dacă există voință, implicare și gânduri bune!

Le mulțumim tuturor pentru dorința de a ne cunoaște, pentru implicare,  susținere și nu în ultimul rând pentru reacțiile avute! Am împărtășit alături de acești oaspeți dragi curiozitatea și uimirea,  zâmbetele și bucuria din ochi.

Share

Trimiteti un comentariu, va multumim!

O mare multumire pentru:

evw holding


Parteneri

www.mamica.ro

NRCC