Comunicat de presa

Asociatia Crestina de Caritate, Misiune si Ajutor Olanda-Romania „BETANIA” – A.C.C.M.A. BETANIA în parteneriat cu S.C. MIBA Consulting S.R.L. implementează, în perioada 17.08.2020 – 16.08.2023, proiectul „Vointa.Initiativa.Speranta! VIS” – cod SMIS 135716, având ca obiectiv general „Crearea si dezvoltarea unui unui mecanism sustenabil de tranzitie de la sistemul institutionalizat la viata independenta pentru tinerii care care parasesc sau urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie speciala, prin furnizarea unui pachet de servicii integrate de sprijin, in vederea integrarii socio-profesionale a acestora”. Rezultatele finale, în urma implementării proiectului sunt următoarele: 144 persoane selectate, participante la activitatile proiectului, 1 centru de informare, evaluare si consiliere, 1 campanie sensibilizare, 1 eveniment diseminare, 1 platforma online. Valoarea totală a proiectului este 4.590.903,40 lei, din care 3.817.515,67 lei valoare eligibilă nerambursabilă din FSE.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Date de contact: Asociatia Crestina de Caritate, Misiune si Ajutor Olanda-Romania „BETANIA” – A.C.C.M.A. BETANIA, România Municipiul Bacău, Str. Nordului nr. 19 Bis, judeţul Bacău, tel. 0234 586 002, e-mail: office@asociatiabetania.ro, website: www. asociatiabetania.ro

Trimiteti un comentariu, va multumim!

O mare multumire pentru:

evw holding