Clubul Delfinilor vă așteaptă!

Asociația Betania – Centrul Delfinul pentru copii cu autism Bacău vine în sprijinul copiilor și al părinților prin “Clubul Delfinilor”! În cadrul acestuiase înființează noi ateliere de socializare, învățare și distracție dedicate copiilor cu tulburare de spectru autist și alte tulburări de dezvoltare.

Aceste ateliere au fost gândite pentru a ajuta copiii, indiferent de capacităţile și abilitățile lor, să se dezvolte, să exploreze şi să înveţe sub îndrumarea personalului specializat, format din psihologi. Prin activitățile și atelierele propuse, copiii găsesc  în cadrul “Clubului Delfinilor” spațiul propice de dezvoltare pe toate planurile, de la comunicare, modelarea comportamentului şi interacţiune socială la motivaţie, dezvoltare intelectuală, concentrare, stimularea limbajului, dezvoltarea motricității, toate acestea desfășurându-se  prin joc.

Având în vedere experienţa noastră în terapia copiilor cu TSA, am înţeles că jocul este limbajul comun şi ingredientul esenţial în dezvoltarea oricărui copil.

Vă așteptăm să vă înscrieți începând cu luna iulie pentru a putea  forma grupele de copii. Atelierele se vor organiza sâmbăta/duminica, pe parcursul unei ore, numărul maxim al unui grup va fi de 6 copii. Locurile sunt limitate.

Pentru înscriere și alte amănunte vă rugăm să sunati la nr. de telefon 0234586402/ 0751185899 sau  email: delfin@asociatiabetania.ro.

Adresa: str. Nordului, nr.19, Bacău

Trimiteti un comentariu, va multumim!