Betania a inaugurat Grădina senzorială!

Echipa Asociației Betania, alături de beneficiari și prieteni, a sărbătorit astăzi inaugurarea Grădinii senzoriale din cadrul Centrului Delfinul pentru copii cu autism. Veselia a fost la ea acasă, iar noile provocări au fost primite cu râsete și țipete de bucurie de către micii beneficiari. Copiii au urmat traseele senzoriale prin tunel, s-au jucat la micul lăcușor, au prins baloane din săpun și, mai presus de toate, ne-au încântat pe toți cu bucuria lor.

Grădina Senzorială este un spațiu special amenajat, în scopul de a le oferi copiilor cu autism și nu numai oportunități senzoriale individuale sau multiple. Acest spațiu a fost gândit pentru a veni în sprijinul copiilor, aducând elemente accesibile, precum plante aromate, balustrade din lemn – traseu senzorial, porțiuni cu apă special proiectate pentru a scoate zgomote ori pentru un joc cu mâinile, panouri cu texturi diferite – pentru a fi atinse, ecrane din sticlă, spații pentru nisip kinetic ori pentru unde sonore, combinate perfect în jocul celor mici.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și ne-au susținut  în realizarea acestui proiect:

Școala Gimnazială Miron Costin, Bacău (Dl. Profesor Iulian Patriche), Di Livio Impex SRL (Dl. Rusu Eusebiu), Fundația Sf. Spiridon Bacău (Dna Popa Daniela), S.C. Fildas (Dl. Cristi Grigoraș), Dl. Ilișanu Bogdan, Matmedia S.R.L., Fundației Storici ideali onlus, reprezentate de domnul Alessio Faccia și Bogardens S.R.L. comuna Horia, județul Neamț.

Asociația Betania – Centrul Delfinul pentru copii cu autism, Bacău

Trimiteti un comentariu, va multumim!