„Autismul în culori!!!”

De curând  am intrat cu emoție într-o lume boemă, cea a Colegiului Național de Artă “George Apostu” din Bacău. De ce Colegiul Național de Artă “George Apostu”? Pentru că ne-am propus ca în cadrul Campaniei « Informează-te, acceptă, susține ! » să realizăm împreună proiectul cu tema “Autismul în culori!”

Intenția noastră a fost să împărtășim elevilor de clasa a XI-a și a XII-a, respectiv celor trei doamne, cadre didactice, cât mai multe informații despre ceea ce înseamnă autismul.

Întâlnirea a fost una caldă, a devenit interactivă și a debutat cu vizionarea unui filmuleț de impact pentru ceea ce înseamnă conștientizarea autismului. Vă amintim că ziua de 2 Aprilie este declarată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

Ne bucură faptul că această întâlnire a avut drept rezultat realizarea de către elevii talentați ai acestui liceu a câtorva tablouri a căror tematică este copilul cu autism. Aceste creații vor fi dăruite Centrului Delfinul.

Felicitări elevilor pentru lucrările realizate cu drag și sensibilitate.

Mulțumim celor două colective de elevi participanți și, bineînțeles, doamnelor profesoare ce îi ghidează permanent și sperăm ca această secvență de poveste se va repeta și în viitor.

Trimiteti un comentariu, va multumim!