3,5% pentru Betania

3,5 % nu vă costă, dar pot face diferența!

Dragi prieteni și colaboratori, În conformitate cu noile prevederi legale, acum aveți posibilitatea de a direcționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Betania. (pentru asociațiile care care sunt furnizori de servicii sociale, acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat, se pot redirecționa 3,5% în loc de 2% din impozitul pe venit.)  Noul formular 230, recent publicat de ANAF, trebuie completat și depus până la data de 15 martie 2019, astfel încât proiectele noastre să beneficieze și de acum înainte de sprijinul dumneavoastră. Formularul în formă actualizată poate fi descărcat direct de pe site-ul nostru, accesând link-ul:

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Cu prețuire, echipa Asociației Betania

Parcursul este simplu: completați formularul 230 daca aveți doar venituri din salarii și expediați-l la administrația financiară de care aparțineți sau la sediul organizației, str. Nordului nr. 19 bis, Bacău, cod poștal 600241.

De două decenii, Asociația Betania este alături de cei care au nevoie de sprijin. DAR ȘI BETANIA ARE NEVOIE DE SUSȚINERE! Conform prevederilor Codului Fiscal, puteți direcționa 3,5% din impozitul pe profit către contul Asociației Betania, devenind astfel un susținător al proiectelor noastre sociale.

O mare multumire pentru:

evw holding