Workshop creativ

Vineri, 16.05.2014, a avut loc, în cadrul Centrului Multifuncțional,  expoziția la care au fost prezentate creațiile care au rezultat în urma a două săptămâni petrecute cu Wietske, care ne-a aratat că terapia poate îmbrăca și alte forme, multiple și colorate.

Atmosfera a fost încărcată cu emoții,  atât din partea noastră,  cât si din partea doamnei voluntar, ceea ce era si de așteptat, dat fiind faptul că împreună am lucrat la realizarea minunatelor produse vreme de două săptămâni,  timp in care am învățat și lucruri inedite.

Discursul doamnei voluntar a fost extrem de frumos, încărcat de sfaturi bune și plin de optimism. Chiar daca am fost triste ca activitățile s-au sfârșit, am înțeles ca doamna Wietske are și alte obligații și nu își poate neglija familia.

Suntem fericite cu propriile creatii, cu ajutorul cărora ne-am decorat camerele și de care am fost extrem de mândre la expozitie. Pe viitor, pentru târgurile ce vor urma, vom folosi tehnicile învățate de la doamna Wietske  și astfel produsele realizate de noi se vor remarca prin originalitate.

În concluzie, la sfârșitul acestor două săptămâni, considerăm că a fost o experienţă benefică pentru noi şi mai așteptăm si alti voluntari să ne învețe lucruri noi și frumoase.

Nicoleta C.

Category: Actiuni, Activitati, General · Tags:

Leave A Comment