Un nou început

“Povestea mea continua,…In orice Centru a fost binisor dar nu asa bine ca-n Betania. Nu-mi doresc sa mai traiesc in Centre de Plasament pentru ca dau de drama care o aveam cu copii mai mari.  Sunt pe picioarele mele si voi fi in continuare, am 18 ani.

Mi-am dorit sa vin la Asociatia Betania pentru ca vreau sa muncesc. Stiu ca aici voi avea un loc de munca. Chiar daca unii spun ca sunt persoana cu handicap, eu realizez tot ce se intampla in jurul meu. Vreau sa muncesc, sa am un viitor, sa am o casa a mea.

Visul meu era Betania, mi-am dorit mult acest lucru, m-am rugat sa se indeplineasca si astazi sunt fericita: s-a indeplinit! Imi doresc sa muncesc, sa am un viitor si familia mea.

In Centrele de Plasament nu era asa cum imi doresc iar zilele treceau foarte greu,. De cand sunt aici am invatat sa imi cumpar alimente, sa gatesc cateva feluri de mancare si tare mult mi-a placut cand am putut sa-mi cumpar si haine si papuci de care imi doream.

 Ma bucur foarte tare pentru ca pot sa fac lucru manual: sa impletesc, sa cos, sa fac bratari, iar acum am invatat sa fac si martisoare. 

Astept cu nerabdare luna martie pentru ca atunci voi merge impreuna cu asistentele sa vindem martisoare. “

Maria T., 18 ani

 

Category: Diverse, General · Tags:

Leave A Comment