O zi minunată la Iași

Joi 4 septembrie a fost organizată o excursie la Iaşi la care am participat toate fetele din Centrul de Integrare a Tinerilor. Cu ocazia aceasta am avut parte atât de o oază de relaxare la Grădina Botanică cât şi de momente distractive şi amuzante la Palas Mall.

Drumul, la dus şi la întors, a fost şi el plin de voie-bună. Ne-am bucurat de prilejul de a fi toate fetele împreună, alături de doamnele noastre dragi. Acesta a fost încă un prilej de socializare care ne-a ajutat să ne apropiem unele de celelalte, să ne descoperim şi în alte ipostaze.

Suntem foarte recunoscătoare pentru excursia de la Iaşi unde am petrecut o zi minunată, ne-am distrat, ne-am culturalizat – pentru unele dintre noi a fost prima vizită la Palatul Culturii – şi sperăm să mergem cât mai des în astfel de excursii prin ţară, să vizităm şi alte atracţii turistice, aşa cum am făcut la Iaşi (Mitropolia, Palatul Culturii, Grădina Botanică).

Nico

CIT - Iasi (2)

CIT - Iasi

Category: Activitati, Diverse, General · Tags: