Frumoase si puternice – ingredientele devenirii tinerelor

Simone de Beauvoir spunea ca nu te nasti, ci devii femeie. Tinerele care locuiesc in Centrul de Integrare a Tinerilor se afla intr-o continua si neobosita cautare a feminitatii, intr-o lunga calatorie  pentru a deveni Femei puternice.

Cum reusesc ele acest lucru in societatea in care traim astazi?

Pe langa imbogatirea interioara, ele cauta acea vestimentie care sa le defineasca, adoptand o imagine si un stil de viata care le reprezinta la scoala sau la locul de munca. In ajutorul lor, pentru a le usura dezvoltarea personala s-au implicat cu multa creativitate membrele organizatiei Inner Wheel Bacau. Tinerele au fost coafate modern, au primit sfaturi profesioniste de la specialisti in domeniu care, prin tehnicile folosite, au contribuit la imbunatatirea imaginii de sine.

Tot in cadrul acestei actiuni au fost realizate analize medicale pentru a promova activitatea deja desfasurata in Centrul nostru, respective mentinerea unui stil de viata sanatos. In acest sens, organizatia Inner Wheel impreuna cu New Central Med Bacau au efectuat pentru 22 de tinere seturi complete de analize.

Frumusetea vine din interior iar fiecare dintre noi are ceva minunat, unic si care poate fi pus in valoare.  Impreuna incercam sa gasim ceea ce ne face cu adevarat fericite!

Ana Maria Manoliu

Category: Actiuni · Tags:

Leave A Comment