Dăruire, implicare, voluntariat

Oferim mereu celor din jurul nostru diferite obiecte pentru le mulţumi în diverse împrejurări. Dar oare cum putem mulţumi unui grup numeros de oameni cu suflet olandez care au transformat complet aspectul Centrului de Integrare a Tinerilor?

Acest numeros grup din Olanda a depus o munca susţinută în echipă, de dimineaţă şi până seara pentru renovarea camerelor tinerelor  şi dotarea acestora cu mobilier . Iar seara au încurajat tinerele sa fie creative organizând activitatăţi special dedicate lor: decorarea personalizată a camerelor, confecţionarea propriilor bijuterii, dansuri tradiţionale.

Şi mă gândesc din nou cum ne putem manifesta recunoştinţa pentru tot efortul depus de aceşti minunaţi şi dedicaţi voluntari?…Poate învâţând sa fim mai responsabili, mai implicaţi şi conştienţi că adevărata daruire constă în a-ţi sacrifica timpul şi energia susţinând oamenii dragi, poate implicându-ne şi noi şi pe beneficiarii serviciilor noastre mult mai activ în acte de voluntariat.

Bunătatea vine din suflet şi nu are culoare, religie sau naţionalitate. Dăruire şi implicare, profesionalism şi seriozitate,  am primit cu mult drag zilele acestea….

Mulţumim dragi prieteni din Olanda!

Ana – Maria Manoliu

Category: Actiuni, Actualitati, Proiecte, Voluntariat · Tags: