André Muit a fost numit Cavaler al Ordinului Orange – Nassau

Sunt mai bine de 25 de ani de când André Muit și implicit Asociația Betania inspiră fapte bune.

Inspiră eficiență, dedicare și empatie.

André nu și-a dorit niciodată să fie un exemplu, să fie un reper. Modest din fire, și-a dorit de fapt un singur lucru: să facă absolut tot ceea ce este posibil (și nu o dată imposibil) pentru a-i ajuta pe cei care aveau nevoie cel mai mult de sprijin. Și tocmai în acest fel a devenit un adevărat reper, imposibil de trecut cu vederea.

Munca sa de decenii a avut un singur scop: oamenii. Și a reușit să ajute oamenii, adunând în jurul său o echipă dedicată, care, pas cu pas, i-a împărtășit visurile, viziunile și proiectele. Da, au fost și eșecuri, însă niciodată acestea nu au contat decât ca lecții pentru viitor. Și, fără laudă, se poate spune că André a fost esențial pentru modul în care s-a creionat, în bine, viitorul a sute, poate mii de oameni.

Ajutorul oferit celorlalți, respectul față de țara natală și față de cea care îi găzduiește activitatea de un sfert de secol, au adus încă o recunoaștere: André Muit a primit titlul de Cavaler al Ordinului Orange Nassau din partea Casei Regale a Olandei. Este o distincție deosebită, care datează încă din 1892 și este oferită persoanelor cu merite extraordinare pentru societate. Primirea acestei distincții este un prilej de mândrie pentru toți cei care au avut vreodată prilejul de a-i fi alături, indiferent că este vorba de beneficiari, colaboratori sau parteneri în proiecte.

Felicitări André! Ai fost, ești și vei rămâne mereu un cavaler!

Cu prețuire,

Echipa Asociației Betania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *