Donaţii

Fiecare donaţie pe care o faceţi va ajunge direct la beneficiarii proiectelor noastre!

Fără susținerea voastră Proiectele Asociației Betania nu ar fi putut să apară, să se dezvolte și să continue. Prin renunțarea la un pic din ceea ce aveți în folosul altora constituiți exemple de solidaritate și compasiune, de înțelegere a nevoilor celor mai puțin fericiți. Orice sumă donată va fi folosită exclusiv pentru menținerea și extinderea proiectelor Betaniei. Vă așteptăm lângă noi!

Datele bancare ale Asociatiei Betania:

Lei : RO41 BACX 0000 0030 0916 2000
Euro: RO19 BACX 0000 0030 0916 2008
Deschis la Unicredit Bank, filiala Bacău
Swift code (bic) : BACX ROBU

Cod fiscal: 7928353

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Betania, fara nici o cheltuiala suplimentara!

Reprezentaţi o societate comercială şi doriţi să contribuiţi financiar la desfăşurarea proiectelor Asociaţiei Betania?

Atunci puteţi direcţiona o parte din impozitul pe profit datorat statului către organizaţia noastră!

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie un contract de sponsorizare cu Asociatia Betania, iar cheltuielile sunt deductibile.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Potrivit prevederilor Codului Fiscal, cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat efectuate potrivit legii privind sponsorizarea pot fi scăzute din impozitul pe profit datorat, daca sunt indeplinite, cumulativ, următoarele condiţii:

1. sunt in limita a 3 ‰ din cifra de afaceri;
  2. nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
  3. platile trebuie facute pana la 31 decembrie.
  • Următorul pas este încheierea unui contract de sponsorizare între firma dumneavoastră şi Asociaţia Betania, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit al firmei.

Download Contract Sponsorizare

Download Contract Sponsori- zare