2% pentru Betania

2% nu vă costă, dar pot face diferența!

De două decenii, Asociația Betania este alături de cei care au nevoie de sprijin. DAR ȘI BETANIA ARE NEVOIE DE SUSȚINERE! Conform prevederilor Codului Fiscal, puteți direcționa 2% din impozitul pe profit către contul Asociației Betania, devenind astfel un susținător al proiectelor noastre sociale.

Parcursul este simplu: completați formularul 230 daca aveți doar venituri din salarii și expediați-l la administrația financiară sau la sediul organizației, str. Nordului nr. 19 bis, Bacău, cod poștal 600241. În cazul în care obțineți venituri și din alte surse, completați declarația 200 și urmați aceiași pași pentru a o depune.

Până acum, Betania a susținut cazuri sociale, a înființat centre în premieră națională pentru copii cu autism, a inițiat programe destinate educației și sănătății, a susținut tinerii proveniți din centrele de plasament și a ridicat centre de recuperare pentru persoanele cu dizabilități. Fiți alături de noi cu 2%! FIȚI ȘI VOI BETANIA!

Formularele 230 si 200 pot fi descarcate si de pe www.finante.ro sau vi le putem oferi noi. Va rugam sa ne apelati la nr. de tel. 0234-206016.