1 Iunie la Centrul Delfinul

1Iunie … ziua în care, cu mic cu mare, ne încărcăm sufletele sărbătorind puritatea şi inocenţa.… COPILUL.

Prichindeii Grupei Piticot de la Grădiniţa Nr.21, împreună cu doamna educatoare Radu Isadora, ne-au invitat în parc unde, încărcaţi cu energie, am legat prietenii şi am construit cele mai frumoase şi trainice castele de nisip. Fetiţele, gospodine din fire, au preparat şi ne-au servit cele mai gustoase prăjituri din frunze, pietre şi nisip.

Copilăria este o lume aparte. Pentru unii dintre noi poate părea fantastică şi ireală, dar pentru cei ce fac parte din ea este reală, plină de armonie şi dăruire.

A venit rândul nostru să-i invităm pe prietenii  mai mari de la Şcoala Gimnazială “Miron Costin”, care alături de domnul profesor Iulian Patriche, ne-au surprins cu o pizza delicioasă, dăruită de Pizzeria Osteria Roma. Copiii s-au bucurat când şi-au regăsit prietenii  cu care au mai petrecut momente frumoase şi împreună au început o distracţie pe cinste, cu jocuri, muzică şi multe, multe zâmbete.

Am avut şi un invitat surpriză, pe doamna Mădălina Rotaru, care a oferit fiecărui copil o cărticică de poezii , cu autograf, intitulată “În grădina de la moară!”. Simba Invest ne-a îndulcit şi de această dată oferindu-le copiilor cadouri.

Petrecerea a continuat, iar glasurile cristaline ale copiilor au făcut să răsune în toată curtea cel mai sincer  “La mulţi ani, copile!”, în speranţa că această perioada a vieţii nu se va sfârşi niciodată.

Copilăria durează toată viaţă. Ea se întoarce mereu pentru a însufleţi momente  mari ale vieţii de adult.

Le-am aşteptat cu nerăbdare şi cu braţele deschise pe elevele Teodora Damian, Ingrid Karina Garai, Clementina Ioana Moisa, coordonate de doamna profesoară Petruţa Laura Crăciun, de la Colegiul Naţional de Artă “George Apostu”, care ne-au încântat şi anul acesta cu un frumos şi relaxant recital de pian.

Muzica are un efect uimitor asupra psihicului şi corpului uman. Am simţit cum încet, încet s-a instalat liniştea în sufletele noastre, a tuturor. Acest lucru nu ne-a împiedicat să le aplaudăm şi să le apreciem pentru talentul lor şi pentru faptul că împărtăşesc cu noi acest moment magic.

Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată!!!

Trimiteti un comentariu, va multumim!